Kantje Boord

Ontstaan op een schip, geïnspireerd door de zee...

Kantje Boord ontstaat halverwege de jaren 70 van de vorige eeuw aan boord van de tjalk “Louise Maria”. Nu na meer dan 35 jaar, is Kantje Boord geëvolueerd van winkel dat hoofdzakelijk truien levert aan de lokale vissers en schippers, tot een winkel met een uitgebreide basiscollectie gemaakt van sterke- natuurlijke materialen voor iedereen. Ondanks veranderingen in die jaren, blijft Kantje Boord geworteld in zijn erfgoed van ouderwets vakmanschap.

Wij geloven in duurzame en eerlijke producten, kleding dat lokaal met zorg en vakmanschap wordt gemaakt tegen een eerlijke prijs. Wij bouwen dan ook aan sterke partnerschappen op basis van dezelfde overtuigingen; tijdloze producten van hoge kwaliteit, op een eerlijke manier gemaakt. Zo weten wij zeker dat de kwaliteit van de kleding hoog is en dat de arbeidsomstandigheden goed zijn.

Wij werken al jaren samen met dezelfde partners en samen streven we naar een milieuvriendelijke manier van produceren en zorgen we ervoor dat duurzaamheid niet zomaar een modewoord is. Wij willen echt impact maken met artikelen die lang meegaan, zowel in kwaliteit als in design.